Dabl-dabl Bjelice, Bogdanovićevi očajni procenti šuta

Izvor: RTS, 29.Feb.2020, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dabl-dabl Bjelice, Bogdanovićevi očajni procenti šuta

Nemanja Bjelica upisao je dabl-dabl, dok se Bogdan Bogdanović propisno ispromašivao u pobedi Sakramenta nad Memfisom – 104:101. S druge strane, u timu Grizlisa nije bilo trećeg srpskog reprezentativca Marka Gudurića.
Kingsi su se posle poraza od Oklahome vratili na pobednički kolosek, iako su se u finišu kockali posle dvocifrene prednosti.

Ipak, uspeli su da je zadrže, a Bjelica je meč >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << završio sa 13 poena (5-15 iz igre, 2-8 trojke), 11 skokova i dve asistencije, dok je Bogdanović pružio mnogo lošiju partiju.
Bek "kraljeva" je postigao samo pet poena za 27 minuta na parketu, promašivši osam od devet pokušaja iz igre. Uputio je čak sedam šuteva za tri poena, od kojih je jedan bio uspešan. Na kraju, dodao je osam uhvaćenih lopti i četiri uspešna dodavanja.
Kod Kingsa se istakao Deandre Foks sa 25 poena, a na drugoj strani najbolji je Bruks sa 32, Dža Morant je dodao 20 i imao 11 asistencija, dok je Jonas Valančunas potpuno dominirao u reketu sa 13 poena i nestvarnih 25 skokova.

Sakramento se popeo na 11. poziciju Zapada sa 25 pobeda i 34 poraza, a Memfis je i dalje na poziciji koja vodi u plej-of (28-31).
Nikola Jokić nije mogao sam, pa je Denver doživeo debakl od Klipersa, dok je Janis Adetokumbo predvodio Bakse do +47 protiv Oklahome.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.