Da smo birali Mela umesto Darka, osvojili bismo još tri titule

Izvor: B92, 04.Apr.2020, 23:14

"Da smo birali Mela umesto Darka, osvojili bismo još tri titule"

Nekadašnji košarkaš Detroit Pistonsa Čonsi Bilaps smatra da bi njegova ekipa osvojila još tri titule, da su na draftu 2003. birali Karmela Entonija.

Bivši srpski košarkaš Darko Miličić izabran je kao drugi pik na draftu od strane Pistonsa, ali se nije proslavio u Detroitu.

Miličić je već u prvoj sezoni osvojio prsten sa Pistonsima, dok je Karmelo Entoni, biran od strane Denver Nagetsa kao treći pik, i dalje bez osvojene šampionske titule.

Nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su Dvejn Vejd i Karmelo Entoni tokom video poziva diskutovali o Miličiću, a popularni Melo rekao je da bi sa Pistonsima osvojio bar dve ili tri titule, da su ga oni birali na draftu.

Sada se oglasio i MVP finala iz 2004. godine.

"Da je Detroit birao Mela na draftu, osvojili bismo tri titule", rekao je Čonsi Bilaps.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.