Da poravna s Romom, pa seda na klupu Sampdorije

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da "poravna" s Romom, pa seda na klupu Sampdorije

Euzebio Di Frančesko traži kompenzaciju od rimskog kluba, s obzirom na to da ga u novom klubu očekuje manja plata nego što je imao na "Olimpiku".

Foto: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino

Euzebio Di Frančesko dogovorio je sve uslove sa Sampdorijom, ali da bi prešao u klub iz Đenove, moraće da raskine i dalje važeći ugovor koji ima s Romom do 2020. godine.

Popularni EDF dobio je otkaz na klupi "vučice" nakon eliminacije u osmini finala Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šampiona protiv Porta, nakon čega ga je nasledio Klaudio Ranijeri.

Kako prenosi "Skaj Sport Italija", Di Frančesko, koji će biti zamena za Marka Đampaola, razmislio je o ponudi Sampdorije i na kraju je prihvatio poziv predsednika kluba Masima Ferera, dogovorivši detalje trogodišnje saradnje.

Ipak, on je još ugovorno vezan za rimski klub, pa ćemorati prvo da ga raskine kako bi preuzeo ekipu sa stadiona "Luiđi Feraris".

Navodno, Di Frančesko traži kompenzaciju od bivšeg kluba, s obzirom na to da ga u novom očekuje manja plata nego što je imao na "Olimpiku" (tri miliona evra godišnje).

Pre dolaska na klupu Rome, 49-godišnji stručnjak sa mnogo uspeha predvodio je Sasuolo, dok je prethodnio bio trener Lećea, Peskare i Virtus Lančana.

Za klupu Sampdorije kandidat je još bio Stefano Pioli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.