Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 10:45

Da li postoji mogućnost da Ibrahimović naredne sezone igra za nas? Verovatno...

Sportski direktor Hamarbija raspalio maštu navijača

Zlatan Ibrahimović trenirao je neko vreme sa ekipom Hamarbija, pre nego što se vratio u Italiju, gde je započeo pripreme za nastavak sezone sa svojim Milanom. Ibra ima akcije u švedskom klubu i bilo je govora da bi čak mogao da završi karijeru u redovima šampiona iz 2001. Da je tako potvrdio je i sportski direktor tog kluba Jesper Janson.

"Da li postoji mogućnost da Ibrahimović naredne sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igra za nas? Verovatno", kazao je Jansom i raspalio maštu navijača. " Mislim da je moguće, zašto da ne, ali to u ovom trenutku samo Zlatan zna. Nije potrebno da mu govorimo da ga želimo u našem timu, to je očigledno".

Švedski veteran kazao je nedavno da će sezonu završiti u Milanu, te da će o budućnosti blagovremeno obavestiti javnost. Šanse da ostane na San Siru male su, pogotovo ukoliko Rosonere, kako se spekuliše sve glasnije, od leta preuzme Ralf Rangnik.

Ibra ima 38 godina i želju da nastavi karijeru. Videćemo da li će to biti dovoljno da zaigra za deseti klub u karijeri.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.