Da li će Lalat napasti prvo mesto? Kad ako ne sad, ima odličnu priliku!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 17:42

Da li će Lalat napasti prvo mesto? Kad ako ne sad, ima odličnu priliku!

Partizanu je već odmakao i time se odmah pohvalio. Vreme je za korak više?

''Jako sam ponosan na momke, jer biti drugi, posle Crvene zvezde, predstavlja veliki uspeh. Čestitam im na igri i želim da samo tako nastave'', izjavio je Lalatović posle najnovije pobede njegove Vojvodine nad Zlatiborom proteklog vikenda (2:0).

Na prvi pogled deluje da je Lalatović već prezadovoljan samim tim što je Vojvodina ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana i što je Zvezdin prvi pratilac, ali do kraja prvog dela sezone Novosađani će imati priliku da se dodatno približe Zvezdi, pa čak i da ugroze njenu vodeću poziciju.

Za razliku od Zvezde, Vojvodina će biti koncentrisana samo na obaveze na domaćoj sceni, a naporan evropski ritam je već počeo da utiče na akturlnog šampiona, što se videlo i u prošlom kolu protiv Javor Matisa, kada su crveno-beli osvojili samo bod (0:0), pa im se Vojvodina primakla na šest bodova razlike.

Dakle, to bi mogla da bude jedna od prednosti Vojvodine u narednom periodu, a druga je što će u 15. kolu na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu i u direktnom duelu imati priliku da joj se potpuno približi.

Za očekivati je da to bude ogroman motiv za Nenada Lalatovića i njegov tim, da se neće zadovoljiti trenutnom pozicijom na tabeli i da će nastavak borbe za titulu učiniti mnogo zanimljivijom nego što to mnogi očekuju.

Zato je prilika da pogledamo kakav raspored imaju Crvena zvezda i Vojvodina do kraja jesenjeg dela sezone.

13. kolo

Radnik - Crvena zvezda

Vojvodina - OFK Bačka

14. kolo

Crvena zvezda - Inđija

Metalac - Vojvodina

15. kolo

Vojvodina - Crvena zvezda

16. kolo

Crvena zvezda - Rad

Radnički - Vojvodina

17. kolo

Zlatibor - Crvena zvezda

Vojvodina - Mačva

18. kolo

Crvena zvezda - OFK Bačka

Spartak ŽK - Vojvodina

19. kolo

Metalac - Crvena zvezda

Vojvodina - Proleter

Posle 12 odigranih kola, stanje na vrhu tabele je:

Crvena zvezda 32

Vojvodina 26

Partizan 23

Spartak 22

Proleter 22

Radnički Niš 21...

-

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ono što smo najavili, danas potvrđeno - Lalat krenuo u napad na Zvezdin tron! Ali, Partizan mu je opet tema... (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 15:28

Nenad Lalatović i njegov tim postali su najveća opasnost po Crvenu zvezdu!..''Biti ispred Partizana, TSC-a, Čukaričkog, Spartaka i ostalih i prići Zvezdi na samo šest bodova nije mala stvar. Priča se kako Zvezda beži Partizanu devet bodova, a Vojvodinu opet niko ne spominje, što smeta svakom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.