Da li bi istorija bila drugačija da Teri nije sprečio ovaj transfer Čelsija?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li bi istorija bila drugačija da Teri nije sprečio ovaj transfer Čelsija?

Deluje da je situacija prošla odlično za napadača.

Serhio Aguero je već sezonama unazad glavni igrač Mančester Sitija, može se reći i hodajuća legenda "građana".

Argentinac je od svog dolaska iz redova Atletiko Madrida na 353 utakmica zabeležio neverovatnih 244 golova i 71 asistenciju, Manćini ga je tada doveo za sumu od 38 miliona funti. Ipak Aguero je umalo potpisao za Čelsi, ali su čelnici "plavaca" na nagovor Terija odustali od omalenog napadača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Tadašnji kapiten kluba sa "Stamford Bridža" nije bio impresioniran ofanzivcem Atletiko Madridom, dvojac se susreo dva puta u sezoni 2009/2010. Abramovič je poslao tada ponudu od 30 miliona evra, što su Madriđani tada odbili, dok Rus na sugestiju kapitena nije nastavio sa pregovorima.

Aguero je sezonu kasnije prešao u redove Mančester Sitija za sumu od 36 miliona funti, Manćini je insistirao na njemu. Pored rušenja raznih golgeterskih rekorda Argentinac je osvojio četiri Premijer lige, jedan FA kup i četiri Liga kupa.

A mogli smo da gledamo na primer Drogba-Aguero tandem, makar na jednu sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.