DŽIKIĆ OPREZAN PRED FMP: Moramo da pariramo njihovoj energiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 17:28

DŽIKIĆ OPREZAN PRED FMP: Moramo da pariramo njihovoj energiji

Budućnost cilja sam vrh regionalnog takmičenja.

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da FMP igra agresivno preko celog terena i da će njegova ekipa u predstojećem meču (nedelja 19.00) ABA lige, pre svega, morati da parira energiji tima iz Železnika.

Uprkos izmenama u šampionskoj ekipi, Inter je siguran na početku sezone, a dobar test imaće danas (18.00). U goste mu stiže Atalanta. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,50, a dvojka 3,80. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Atalanta.

- Naš protivnik je promenio sastav u odnosu na prošlu godinu. Imaju vrlo agresivan trio na bekovskim pozicijama, sa agresivnim krilnim igračima koji mogu da igraju na više pozicija. Imaju visinu, mogu da igraju i u formaciji i sa nižom postavom, u kojoj koriste Tasića kao centra koji se otvara na tri poena - rekao je Džikić.

Košarkaši Budućnosti će novu sezonu u ABA ligi početi sutra kada će na svom terenu dočekati FMP.

- Ispratili smo njihove igre u predsezoni, videli smo da igraju agresivno preko celog terena, sa puno udvajanja, kao i preuzimanja u postavljenoj odbrani i za to smo spremni. Moramo da pariramo njihovoj energiji - dodao je Aleksandar Džikić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.