DVA MILIONA ZA NOVO POJAČANJE: Zvezda dovodi krilo koje joj je zadalo mnogo problema

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2022, 10:10

DVA MILIONA ZA NOVO POJAČANJE: Zvezda dovodi krilo koje joj je zadalo mnogo problema

Čeka se potpis.

Crvena zvezda traži pojačanja koja će garantovati ozbiljnu borbu za plasman u Ligu šampiona.

Kings Kangva je već stigao na “Marakanu”, a posle veziste iz Zambije, na redu je dolazak krilnog fudbalera Genta Osmana Bukarija (23).

Brzonogi krilni fudbaler iz Gane stiže u Beograd uz obeštećenje od dva miliona evra uz procente od dalje prodaje koje je prihvatio belgijski klub, piše Mozzart sport.

Očekuje se da Bukari u utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpiše trogodišnji ugovor, a njegov medadžer već u ponedeljak bi trebalo da bude u Beogradu, pošto je ostalo da se dogovore lični uslovi fudbalera.

Bukari bi bio jedan od najskuplje plaćenih igrača u istoriji kluba, jer su cifru od dva miliona do sada probili samo Ričmond Boaći, Mateo Garsija i Takajuki Suzuki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.