DUŠKO TOŠIĆ U BEOGRADU: Iskusni defanzivac se vratio na mesto uspeha (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 22:51

DUŠKO TOŠIĆ U BEOGRADU: Iskusni defanzivac se vratio na mesto uspeha (FOTO)

Dočekan ovacijama.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Duško Tošić, ne zaboravlja klub u kojem se afirmisao. Naime, iskusni defanzivac i ljubimac Delija prisustvovao je utakmici između njegove bivše ekipe OFK Beogada i BASK-a.

Popularni Romantičari trenutno nastupaju u trećem rangu takmičenja gde su subotnjem derbiju doživeli prvi poraz u sezoni. BASK je bio bolji na Karaburmi sa 1:0, a to nije sprečilo malobrojnu publiku da ovacijama pozdrave svoje "dete" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i fudbalera koji je odrastao na terenima legendarnog srpskog kluba.

A post shared by OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

OFK Beograd se i dalje nalazi u borbi za promociju u viši rang, trenutno su na trećoj poziciji sa 16 bodova, BSK iz Borče je na čelu tabele sa 18.

Što se Duška Tošića tiče, iskusni defanzivac je nakon prekida saradnje sa turskim Kasimpašom u potrazi za novim klubom. Nekadašnji reprezentativac je u svojoj bogatoj karijeri, pored OFK-e i Crvene zvezde, nastupao za klubove kao što su Sošo, Verder, Kvins Park Rendžers, Portsmut, Betis, Bešiktaš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.