DUŠKO OPREZAN PRED POLUFINALE: Igraju ODBRANU koja nama ne odgovara

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 09:04

DUŠKO OPREZAN PRED POLUFINALE: Igraju ODBRANU koja nama ne odgovara

Duel je na programu u petak od 12 i 50.

Vaterpolisti Srbije ostvarili su sjajan uspeh plasmanom u polufinale Olimpijskih igara. Ubedljivo su savladani aktuelni svetski prvaci Italijani sa 10:6, a zadovoljstvo nije krio prvi centar srpke selekcije Duško Pijetlović.

- Ono što smo pričali posle Hrvatske, rekao sam da je sve u redu, samo je bilo bitno da presečemo to kad nam padne koncentracija. Imali smo i danas nekih padova, ali sva sreća pa je golman bio raspoložen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i blokovi su bili na mestu. Generalno gledano smo stvarno dobro odigrali. Drugo poluvreme smo veoma usporili, s obzirom na to da smo imali rezultat nismo hteli da rizikujemo kontra napade ili ishitrene šuteve. Tako da smo se primirili pa je razlika na kraju bila malo manja. Ali, zadovoljan sam kako smo sačuvali rezultat do kraja utakmice.

Osvrnuo se Duško na duel sa Italijom u četvrfinalu.

- Nismo želeli njih u četvrtfinalu. Italija je jedna od najboljih reprezentacija i fizički najspremnijih na ovom turniru. Ali, tako se ispostavilo, ako želite da osvojite morate svakog da pobedite. Tako da nam je svejedno ko je sa druge strane. Došli smo fokusirani, zatvorili njihovo najbolje oružje i na taj način pobedili utakmicu.

Izneo je i svoje očekivanja pred polufinale koje je na programu u petak u 12.50 po srednjeevropskom vremenu.

- Protiv Španije kuburimo već nekoliko godina, stalno smo negde u nerešenim rezultatima. Oni češće dobijaju u poslednje vreme nego mi, imaju neku igru, odbranu koja nama ne odgovara generalno. Očigledno da su u veoma dobroj formi, zasluženo su tu gde jesu, ali ja se nadam da ćemo mi smoći snage i da ćemo koncentrisani ući u sledeću utakmicu, da odbrana ne manjka, a u napadu da bude sve kako treba - naglasio je Pijetlović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Angelina Meljnikova, ruska gimanstičarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.