DRUGI ROBIJAŠ GA OTKRIO: Evo kakav tretman ima Dani Alveš u zatvoru! I supruga se oglasila

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 18:11

DRUGI ROBIJAŠ GA OTKRIO: Evo kakav tretman ima Dani Alveš u zatvoru! I supruga se oglasila

Teško vreme za desnog beka.

Čuveni fudbaler Dani Alveš prolazi kroz težak period u životu, pošto je trenutno u zatvoru zbog optužbe za silovanje.

Spekulisalo se čak i da je njegova supruga Hoana Sanc podnela zahtev za razvod, ali je sada ona lično demantovala to, pošto je snimljena kada dolazi u posetu svom suprugu.

Novinari su je upitali da li je istina da je podnela zahtev za razvod, na šta je ona odgovorila da će ostati uz svog supruga u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najtežim trenucima života.

- Ne nameravam da ga ostavim samog u najtežem trenutku u životu - odgovorila je Hoana.

Las primeras declaraciones de Joana Sanz tras su vis a vis con Dani Alves: "No le voy a dejar solo en el peor momento de su vida"

🎉 #FiestaT5

🔵 https://t.co/9HfTFyvIQw pic.twitter.com/vmYfiWvQWz

— Fiesta (@fiestatelecinco) February 5, 2023

Kada je upitana da li je istina da Dani Alveš nije želeo da se vidi s njom, samo je odbrusila.

- To je laž.

Takođe, novinari su uspeli i da dođu do jednog od zatvorenika u zatvoru "Brians 2", gde je smešten i Aveš.

On je otkrio da bivši fudbaler Barselone, Sevilje, Juventusa, PSŽ-a, Baije, Sao Paula i Pumasa ima povlašćen status.

- Ne bih mogao da kažem da li Dani Alveš komunicira sa ostalim zatvorenicima, ali za sada znam da je odvojen jer je u pitanju ekskluzivni slučaj. Pošto je on poznati sportista... Koliko sam čuo, sada ima posetu. Danija prate četiri službenika, koji ga prate i drže po strani. Sam je.

Testigo de la cárcel donde se encuentra Dani Alves confiesa que al futbolista "le acompañan al patio cuatro funcionarios, le tienen escoltados y aparte, sólo" https://t.co/MrXMNRuZSF pic.twitter.com/L939qO3U2q

— Europa Press (@europapress) February 5, 2023

- Ne bih znao da kažem da li je favorizovan u odnosu na druge zatvorenike, ali iz onoga što sam čuo ovde na kapiji, da - rekeo je zatvorenik koji je izjavu dao bez otkrivanja identiteta.

BONUS GALERIJA: Pogledajte fotografije Hoane Sanc

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.