DRSKA PROVOKACIJA U TIRANI Kamenovan autobus sa fudbalerima Srbije!

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRSKA PROVOKACIJA U TIRANI Kamenovan autobus sa fudbalerima Srbije!

Drska provokacija odmah po dolasku naših fudbalera u Tiranu. Autobus kojim su se prevozili od aerodroma do hotela je kamenovan.

Nije moglo bez incidenta, ali na sreću nema povređenih, dok je razbijeno nekoliko stakala na autobusu.

"Orlovi" su sa piste aerodroma u albanskoj prestonici pravo otišli u hotel. Autobusi su bili postavljeni tik uz avion i na putu do hotela gde će biti smešteni bio je zaustavljen saobraćaj, te su ulice bile puste.

Policija je sve blokirala, ali su huligani i pored toga uspeli da naprave nered i napadnu autobus sa našim fudbalerima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamenovan autobus sa fudbalerima Srbije!

Izvor: Cafe.ba, 07.Okt.2015

Najnovija informacija iz Tirane glasi da je kamenovan autobus koji je od aerodroma prevozio fudbalere Srbije do hotela...Nije moglo bez incidenta, ali na sreću nema povrijeđenih, dok je razbijeno nekoliko stakala na autobusu..."Orlovi" su sa piste aerodroma u albanskoj prestonici pravo otišli u hotel....

Nastavak na Cafe.ba...

VEOMA DRSKO: U Tirani kamenovan autobus sa fudbalerima Srbije (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 07.Okt.2015

Autobus je od aerodroma prevozio naše fudbalere do hotela...Razbijeno je nekoliko stakala na autobusu, ali nema povređenih...Policija je sve blokirala, ali su i pored toga uspeli da naprave nered i napadnu autobus...Izvor: Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.