DOŽIVOTNA SUSPENZIJA: Klub se hitno oglasio zbog vređanja igrača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 14:05

DOŽIVOTNA SUSPENZIJA: Klub se hitno oglasio zbog vređanja igrača!

Skandal u Superligi Srbije...

Fudbaleri Partizana su na prolećnoj premijeri savladali Napredak u Kruševcu, ali taj meč neće ostati upamćen po teškim uslovima za igru, već po rasističkom skandalu.

Naime, navijači (ako se mogu tako nazvati) domaćeg tima su oponašanjem majmunskih krika vređali tamnopute igrače crno-belih. U trenutku kada je to bio slučaj su na terenu bili Fuseni Dijabate, Rikardo Gomeš i Patrik Andrade, a kasnije je sa klupe ušao i Kvinsi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Menig.

Расистички урлици и вређање фудбалера Партизана у Крушевцу. На овом стадиону то није ништа ново.

Да ли ће @FSSrbije реаговати или ће опет морати на рибање код @UEFA #partizan #fkpartizan #fcpartizan #superligasrbije #grobari #grobarijug pic.twitter.com/Da8g9ouGqi

— Partizan.net (@PartizanNet) February 5, 2023

Tim povodom se oglasio FK Napredak, koji je pokrenuo istragu s ciljem da doživotno zabrani počiniocima da uđu na stadion.

- Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje rasističke uvrede upućene fudbalerima. Ograđujemo se od sramnog ponašanja nekolicine nazovi navijača i učinićemo sve da ih identifikujemo i trajno im zabranimo ulaz na stadion. Nažalost, ovakvi izolovani incidenti se dešavaju na svim svetskim stadionima, a mi ćemo kao klub pod hitno preduzeti sve mere da ovu pojavu sasečemo u korenu - poručili su Kruševljani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.