DOVIĐENJA EVROPO: Super Mario opet LUDUJE! Baloteli odlazi na drugi KONTINENT, ovo je njegov novi KLUB!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 17:58

DOVIĐENJA EVROPO: Super Mario opet LUDUJE! Baloteli odlazi na drugi KONTINENT, ovo je njegov novi KLUB!

Italijan prelomio.

Napadač Breše Mario Baloteli nalazi se na korak od prelaska u redove Los Anđeles Galaksija, prenose italijanski mediji.

Bivši reprezentativac Italije Baloteli se prošlog leta vratio u Kalčo iz francuske Ligue 1 i postigao pet golova u 19 mečeva do prekida tekuće sezone, pa nije pomogao Breši da osigura opstanak u elitnom rangu.

Kontroverzni fudbaler će napustiti Lombardiju posle samo jedne sezone saradnje s Masimom Čelinom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, kako tvrde italijanski mediji Balotelijev menadžer Mino Rajola već je obavio razgovar sa predstavnicima Los Anđeles Galaksija, MLS velikana za koga su svojevremeno igrali Dejvid Bekam, Stiven Džerard i Zlatan Ibrahimović.

Prošlog leta "Super Mario" je dovođen u vezu sa prelaskom u Brazil, a "Korijere dela Sera" piše da Italijan želi da raskine ugovor što je pre moguće i pređe u SAD, kako bi odmah nastavio sa igranjem fudbala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.