DOŠAO ZA VELIKE PARE: Verovatno odlazi posle jedne sezone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 22:37

DOŠAO ZA VELIKE PARE: Verovatno odlazi posle jedne sezone (FOTO)

Odigrao je samo 11 mečeva.

Prošlog leta je Holanđanin Nejtan Ejk stigao u Mančester Siti iz Bornmuta za 45 miliona evra, ali će kako stvari stoje napustiti Građane posle samo godinu dana.

Tako pišu holandski mediji, a ''krivac'' za to je odlični štoperski tandem koji čine Ruben Dijaš i Džon Stons, a koji je ove sezone odlično funkcionisao, pa je Ejk odigrao svega 11 utakmica u svim takmičenjima.

Possible Manchester City exit for Nathan Ake?: https://t.co/PWbI7vh1sv
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— MCFC News (@mcfcnewsapp) May 3, 2021

Pošto Mančester Siti na raspolaganju ima i Emerika Laporta, sve je realnija mogućnost da Ejk napusti Siti i potraži sreću na drugom mestu, iako trenutno nema zainteresovanih klubova. Ipak, sve će biti mnogo jasnije po završetku sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.