DOŠAO JE I TAJ DAN: Lazetić debituje za Milan u vrlo važnoj utakmici

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 13:01

DOŠAO JE I TAJ DAN: Lazetić debituje za Milan u vrlo važnoj utakmici

Nestrpljivo čeka šansu.

Marko Lazetić sedeo je na klupi za rezerve u derbiju “Dela Madonina” protiv Intera i doneo sreću “rosonerima”.

Milan je savladao Inter sa 2:1 posle preokreta, a Lazetić je bio deo tima koji je osvojio vredna tri boda u borbi za “skudeto”.

Tim Stefana Piolija u sredu dočekuje Lacio u četvrtfinalu Kupa Italije i postoji mogućnost da dojučerašnji napadač FK Crvena zvedza debituje u crveno-crnom dresu.

Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima kadrovske probleme, nema napadača Zlatana Ibrahimovića i Anta Rebića, a veliko je pitanje da li će za kup utakmicu biti spreman i Olivije Žiru.

"We want to go all the way" 🏆

The Coach's words ahead of tomorrow's Cup quarter-final 🗣️

"Vogliamo arrivare fino in fondo in Coppa Italia" 🏆

Mister Pioli ha parlato in esclusiva a @MilanTV alla vigilia di #MilanLazio 🗣️ #SempreMilan #CoppaItaliaFrecciarossa pic.twitter.com/aV40bOSs4a

— AC Milan (@acmilan) February 8, 2022

Francuz je bio heroj gradskog derbija, pošto je postigao dva gola za preokret u razmaku od tri minuta, a očekuje se da iskusni napadač “stisne zube” i pomogne saigračima u važnoj utakmici.

U svakom slučaju, Lazetić je spreman za debi u slavnom klubu i moguće je da će prve minute upisati već protiv Lacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.