DONČIĆ U CENTRU SKANDALA: Slovencima presela uzbudljiva žurka sa vodkom, pokerom i nargilama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 06:21

DONČIĆ U CENTRU SKANDALA: Slovencima presela uzbudljiva žurka sa vodkom, pokerom i nargilama (FOTO)

Mediji osluli paljbu.

Košarkaši tim Slovenije uspešno je startovao na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nakon dve pobede, nad Argentinom i selekcijom Japana, Zmajevi su rešili da se malo opuste u jednoj od soba u hotelu u Olimpijskom selu. Međutim, niko od njih nije ni sumnjao da će se od toga napraviti skandal. Barem u Španiji.

Naime, problem je nastao zbog fotografija koje su počele da kruže društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako slovenački reprezentativci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igraju poker, dok su na stolu flaše vodke, a bilo je i onih koji su se opustili uz nargilu.

Spain women basket player Cristina Ouviña publishing stories on poker+vodka jointly with Luka Doncic and Slovenia national team.

Storm on Doncic & co. ongoing for breaking bubble rules.

Ahah why?!

Anybody really think that athletes in village don’t meet and party?!?#Tokyo2020 pic.twitter.com/PGTqGu6AeT

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) July 28, 2021

Zatim je španski list "El Mundo" objavio tekst u kome se navodi da je "Dončić napravio skandal na Olimpijskim igrama" pošto je bio učesnik žurke sa alkoholom i bez maski, a u kome se insinuira da bi mogao da bude kažnjen.

Takođe, treba naglasiti da je žurku široj javnosti otkrila španska košarkašica Kristina Ouvinja koja je na svoj Instagram okačila nekoliko fotografija i snimaka, koje je nedugo zatim i obrisala uz izvinjenje:

- Želela bih da se izvinim onima koje su uznemirile slike koje sam objavila na Insatgramu, a posebno članovima slovenačke delegacije. Pogrešila sam što sam podelika fotografiju, ali želim da naglasim da su svi sportisti koji se nalaze u Tokiju svesni pandemije i da ne bismo smeli da komuniciramo ni sa kim van sela - napisala je Ouvinja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.