DOKTORI OTKRILI RADONJIĆU: Mnogo DUŽA pauza za Vajta nego što je prvobitno rečeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 17:53

DOKTORI OTKRILI RADONJIĆU: Mnogo DUŽA pauza za Vajta nego što je prvobitno rečeno

Zvezda će se načekati da Aron zaigra.

Večeras u 21.00 šampion Italije Inter, koji je preko leta doživeo velike promene, dočekuje Real Madrid, predvođen Karlom Anćelotijem. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,35, a na dvojku 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Real Madrid.

Zvezda ima nekoliko povređenih igrača u predvečerje sezone (Vajt, Dobrić, Simonović, Davidovac), pa je zbog toga otkazan put u Atinu na kontrolne utakmice.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Situacija je kao što sam rekao teška i svi smo svesni toga. Što se tiče toga, analiziramo situaciju i probaćemo da nađemo najbolja moguća rešenja, videćemo šta će da bude. U ovom trenutku smatram da je apsolutno bitno da procenimo koliko se oporavljaju. Jer nije samo Aron koji će minimum tri meseca biti van terena po rečima doktora - naglasio je Radonjić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.