DOK SRBIJA ČEKA: Jokić se provodi u KAFANI okružen S*KSI devojkama, a na OVU pesmu je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK SRBIJA ČEKA: Jokić se provodi u KAFANI okružen S*KSI devojkama, a na OVU pesmu je... (VIDEO)

Sve je zabeleženo.

Devojka srpskog košarkaša Nikole Jokića Natalija Maćešić objavila je stori na svom Instagram profilu iz provoda u kom su bili zajedno. Centar Denvera je bio u kafani sa svojim društvom, a to je zabeležila njegova lepša polovina.

Na repertoaru su bile pesme "Ružo rumena" i "Lepa Janja ribareva kći", a ova druga je Jokića baš pogodila. Kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom video snimku.

BONUS GALERIJA
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pogledajte kako izgleda srpska košarkašica Milica Dabović.

Kada pocnes da treniras, bolje izgledas, bolje se osecas, da zdravo jedem i isto tako razmisljam to se ne menja! Cesto mi postavljate pitanje kako sam vratila kilazu tako brzo posle porodjaja...prvo cu vam reci da sam se ugojila 17 kg bar sam@tu prestala da brojim i da se vagam 😩😩😩🙊🤦🏼‍♀️🔫 drugo kao sto znate ja sam jako disciplinovana osoba kako na terene tako i van njega. Shvatila sam da kilazu mogu vratiti samo ako to shvatim vrlo ozbiljno sto sam uradila i jedva cekala jer bilo@mi je nezamislivo da vise gledqm@svoj stomak ( bilo mi je cak@i sokantno koliki je ali izgleda da je to bilo normqlno 😂😂😂😂) ...jedem meso, povrce, voce, salate, zdrave ili proteinske cokoladic. Za dorucak znam cesto da jedem cija seme sa sojinim mlekom i bananom, jagodama, kivijem, tresnjama (zavisi sta imam u tom trenutku) Za rucak je obavezno meso za mene su to najzdraviji proteini i ko vam kaze nesto drugo ne zna nista ( povrce, pire,krompir, povrce na zaru,riza) obozavam corbe i potaze, supe sto se tice rucka cesto jedem kuvana jela spremala sam ih sama kada sam igrala u inostranstvu ( od boranije, graska,kupusa, rastana do pasulja, gulasa i ostalih specijaliteta) sada imam srecu da sam na moru kod mame i tate,ona sprema najbolju hranu 😍😍😍vecernji obrok zavrsavam sa nekom dobrom salatom od grcke do cezar i sve to mozete sami spremiti i verujte mi dobro cete se osecati!! JA SAM NIKAD BOLJE SA SVOJIH 60 kg i 36 godina 😍😍😍😍🔝 @sholayaclothing hvala na ocaravajucim kupacim kostimima zaljubljena!!!

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Jun 9, 2018 at 2:54am PDT

HVALA MOJOJ NAJBOLJOJ EKIPI NA OVIM FENOMENALNIM FOTKAMA photo by NE ONE AND ONLY @andrejadamnjanovic style by 🔥🔥🔥@martamiljanic make up MY BEST @jovanacrnkic_makeup hair by @frizure_sandrita_karaburma nakit @werkstatt_studio 😍😍😍 LOVE YOU ALL!!! @gloriamagazinsrbija HVALA!!!

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Mar 25, 2019 at 1:45am PDT

Girl have fun...💖💖💖

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Feb 17, 2019 at 7:10am PST

Moja snaga je moj sin...moja moc je moj sin...moja sreca je moj sin...moja ljubav je moj sin...moja sve je moj sin...

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Dec 21, 2018 at 10:03am PST

winter time 🌲💚🖤

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Dec 13, 2018 at 12:55am PST

Drage dame ja sam odusevljena i moram vam reci Od kada koristim Extreme Repair liniju , ne moram više toliko vremena da trošim na frizuru već mogu da se posvetim svakodnevnim obavezama. Kao npr svom sinu Stefanu i 💙👶🏼🙏🏻 Svaka ambiciozna žena ima svoju tajnu uspeha i ja moju rado delim sa vama ( bar jednu od mojih tajni) 🙊🙊🙊 @ksilkkeratin number 1. Razmislite...

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Nov 4, 2018 at 4:42am PST

red is my favorite ❤️

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Oct 15, 2018 at 2:54am PDT

“Jedini način na koji možemo živjeti je da rastemo. Jedini način na koji možemo rasti je da se mijenjamo. Jedini način na koji se možemo promijeniti je da učimo. Jedini način na koji možemo naučiti je da budemo predani. A jedini način da budemo predani je da se otvorimo.” – C. Joybell

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Jun 22, 2018 at 3:50am PDT

i am back 5 months 🙊🙈🙉

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on May 27, 2018 at 4:34am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.