DOGOVOR JE SASVIM BLIZU: Degenek ide u Kinu, na Marakanu dolazi Partizanov PRVI PIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGOVOR JE SASVIM BLIZU: Degenek ide u Kinu, na Marakanu dolazi Partizanov PRVI PIK

Trenirao sa crno-belima.

Miloš Degenek je na izlaznim vratima Marakane. Pouzdanom defanzivcu stigla je ponuda iz Kine. Šangaj SIPG nudi 2.500.000, dok sa Marakane traže pola miliona više. I sve ide ka tome da će se sve strane vrlo brzo dogovoriti.

Biće to drugi put da Degenek odlazi iz Zvezde u zimskom prelaznom roku. Pre godinu dana je prešao u Al Hilal, tada je koštao 3.600.000 evra, a onda se na leto vratio u tabor srpskog prvaka.

Sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strane, odlazak Miloša Degeneka otvoriće vrata dolasku Slobodana Rajkovića. Iskusni štoper, koji je bio u dvomesečnim pregovorima sa Partizanom i čak trenirao skoro mesec dana sa crno-belima, ali do dogovora oko potpisivanja ugovora nije došlo.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, načelni dogovor čelnika srpskog prvaka i Rajkovića je već postignut.

Zvezda sada u igračkom pogonu već ima, sa Milošem Degenekom, četvoricu iskusnih štopera, jer su tu i Nemanja Milunović, Srđan Babić i Radovan Pankov, koji žele da se izbore za svoje mesto pod suncem kod novog trenera Dejana Stankovića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.