DOBRODOŠAO KUĆI: Đoković stigao u Beograd - zna se i koliko ostaje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 13:03

DOBRODOŠAO KUĆI: Đoković stigao u Beograd - zna se i koliko ostaje!

Kratak odmor.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se nakon boravka u Australiji, gde je po deveti put osvojio svoj omiljeni turnir Australijan open, vratio u Beograd gde će se kratko zadržati.

Kako saznaje Blic sport, Novak Đoković je doputovao u prestonicu Srbije da bi zalečio trbušni mišić koji je povredio u Melburnu tokom grend slem meča sa Tejlorom Fricom. Uz to, boravak u glavnom gradu naše zemlje iskoristiće i da završi pojedine poslovne obaveze.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nakon Beograda, sledi mu put u inostranstvo i to zbog turnira na kojima će učestvovati.

Đoković je, kako je danas potvrđeno, najavio svoje učešće na masters turniru serije 1000 koji se igra u Majamiju.

Rb Lajpcig je u sjajnoj formi, gazi sve pred sobom, prišao je Bajernu na samo dva boda, i želi da nastavi s trijumfima danas (15.30) kada gostuje Frajburgu. Kvota na dvojku je 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - RB Lajpcig.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.