DOBRE VESTI ZA LIVERPUL: Defanzivac produžio ugovor na pet godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 18:56

DOBRE VESTI ZA LIVERPUL: Defanzivac produžio ugovor na pet godina

Lako je postignut dogovor.

Fudbalski klub Liverpul produžio je ugovor sa Brazilcem Fabinjom, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba sa Enfilda. Mada Liverpul nije naveo na koliko je potpisan ugovor, spekuliše se da je trajanje ugovora do 2026.

 - Drago mi je što sam potpisao novi ugovor. Od početka pregovora bio sam pozitivno raspoložen, jer sam mnogo želeo da ostanem u Liverpulu. Srećan sam. U protekle tri sezone doživeo sam mnogo pozitivnih emocija. Dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam naučio od trenera, igrača i osoblja kluba - rekao je Fabinjo.

Our story goes on, Reds! Very happy to renew my contract and keep wearing this jersey for even longer. I'm sure we'll still live a lot together. Let's go! 🔴🙏🏽 #YNWA pic.twitter.com/JQcc7er3hL

— Fabinho (@_fabinhotavares) August 3, 2021

Defanzivac je karijeru počeo Fluminenseu, zatim je bio u Rio Aveu koji ga je pozajmljivao Real Madridu i Monaku, a Kneževima je potom potpisao četvorogodišnji ugovor, da bi pose tri sezone stigao u Liverpul 2018.

Posle sjajne igre protiv Kairata porasle su šanse za plasman Zvezde u grupe Lige šampiona. Ako prođu Šerif, crveno-belima će poslednja prepreka pred LŠ biti pobednik duela Dinamo Zagreb - Legija. Kvota da će Zvezda igrati u grupama LŠ je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.