DOBRA VEST ZA NAVIJAČE: Zvezda spremila još jedan kontigent karata za drugi meč finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 19:33

DOBRA VEST ZA NAVIJAČE: Zvezda spremila još jedan kontigent karata za drugi meč finala

Cene standardne za utakmice u ABA ligi.

Košarkši Crvene zvezde poveli su sa 1-0 u finalnoj seriji ABA lige pošto su u prvom meču savladali Partizan sa 90:76, a već sutra od 20 časova na programu je druga utakmica u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' Crveno-beli su kao domaćini imali veliku podršku u prvom meču koji je pratilo 6.886 gledalaca, a tome se nadaju i u drugoj utakmici.

Klub sa Malog Kalemegdana objavio je da će u prodaju biti pušten dodatni kontigent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karata za drugi meč u nedelju od 15 časova. Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama dvorane ''Aleksandar Nikolić'' do početka meča uz priloženu sezonsku ulaznicu. Cene karata oje su u prodaj isu standardne za regionalno takmičenje.

 - Klub se ovom prilikom zahvaljuje svim Zvezdašima koji su u petak ispunili dvoranu do poslednjeg mesta i pružili podršku našim momcima. Apeluje i ovoga puta na sve koji se budu našli u hali u nedelju uveče da navijaju fer, sportski i korektno, da ne bacaju predmete na teren, da ne vređaju rivala, već da podržavaju i navijaju za naš klub! Budite uz crveno bele sada kada je najvažnije da zajednički napravimo važan korak ka novom trofeju u ovoj sezoni! - navodi u saopštenju Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.