DMITROVIĆ PRIMIO PET GOLOVA: Seo i zagledao se od muke... da li je ON KRIV? Atleti se raspucali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 19:39

DMITROVIĆ PRIMIO PET GOLOVA: Seo i zagledao se od muke... da li je ON KRIV? Atleti se raspucali (VIDEO)

Užasan meč Eibara.

U susretu 33. kola španske La Lige lider Atletiko Madrid je deklasirao je Eibar sa sa 5:0 upisavši prvu pobedu u poslednja tri kola.

Atletiko je u prethodna dva kola upisao poraz od Sevilje (0:1) i mršavi remi protiv Real Betisa (1:1) ugrozivši vodeću poziciju na tabeli. Novi kiks otvorio bi gradskom rivalu Realu priliku za preuzimanje vođstva.

Pobeda u El Klasiku, plasmanu polufinale Lige šampiona… Realu je baš krenulo, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima samo bod manje od Atletika, nameračio se i na titulu. Večeras (21.00) gostuje Hetafeu i samo pobeda dolazi u obzir, a kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

Međutim, mekipa Diega Simeone nije dozvolila novo iznenađenje već je ubedljivom pobjedom “kupila” barem malo mira.

Golove su dali Anhel Korea (42. i 44. minut), Janik Karasko (49) i Markos Ljorente (53, 68). Belgijanac Karasko je upisao i dve asistencije u trijumfu Jorgandžija nad ekipom čiji gol je čuvao Marko Dmitrović.

U isto vreme Alaves je savladao Uesku sa 1:0 golom Batalje pet minuta pre kraja.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.