DFB Pokal - Borusija se spasila u poslednjim sekundama

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DFB Pokal - Borusija se spasila u poslednjim sekundama

Velikih problema danas su imali timovi koji igraju Bundesligu, a jedan favorit se spašavao u poslednjim sekundama regularnog dela.

Herta je uspela da kao gost savlada ekipu Braunšvajga sa 1:2, Platenhart je doveo goste u prednost u 38. minutu utakmice, da bi Fejzulahu izjednačio u 81. minutu. Pobedu gostima donosi Vedad Ibišević u 83. minutu.

Frajburg je tek nakon penala savladao Energi Kotbus, bilo je 1:1 posle 90 minuta, 2:2 posle produžetaka, a nakon penala 3:5 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za goste. Frajtas i Viteriti su bili strelci za domaće, Franc i Petersen za goste.

Paderborn je golovina Hunemajera slavio sa 2:1 protiv Ingolštat, Kitel je bio strelac jedinog gola za goste.

Malo je falilo da Borusija bude arhivirana u ovom izdanju DFB pokala, Ernst je doveo Grojter Firt u prednost u 77. minutu, a onda je u 5. minutu nadoknade Aksel Vitsel uspeo da izjednači na 1:1.

Pobedu gostima donosi Marko Rojs u 5. minutu prvog produžetka.

Braunšvajg - Herta 1:2

Kotbus - Frajburg 2:2, posle penala 3:5

Paderborn - Ingolštat 2:1

Grojter Firt - Borusija Dortmund 1:1, posle produžetaka 1:2

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.