DETALJI OTMICE TERZIĆA: Očevidac BACIO novo svetlo na ceo događaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI OTMICE TERZIĆA: Očevidac BACIO novo svetlo na ceo događaj

Zajedno sa fudbalerom je otišao u KBC Zemun.

Beograđanin N. M., vozač u čiji je automobil udario fudbaler Aleksa Terzić dok je bežao od otmičara iz "audija" ispričao je za Blic šta se sve dogodilo.

- Vozio sam se Ulicom Jurija Gagarina u smeru ka Novom Beogradu oko tri sata posle ponoći i u jednom momentu, neposredno posle raskrsnice sa Omladinskih brigada, video sam u retrovizoru kako mi se neverovatnom brzinom približava džip BMW. Pokušao sam da se sklonim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim on me je udario pozadi i odbacio me u desnu traku, a on je nastavio pravo i zaustavio se dvadesetak metara ispred - priča za N. M.

Kako dodaje, u tom trenuku je BMW preprečio sivi "audi" iz kog su izletela dva muškaraca, koji su izvukli Terzića iz džipa i počeli da ga tuku.

- Čini mi se i da su pokušavali da ga ubace u gepek svog vozila, ali on se otrgao i potrčao ka meni. Automobili su počeli da staju, dosta ljudi se okupilo. Jedan od muškaraca iz "audija" se vratio u njegov auto, a drugi je seo u mladićev BMW i odvezli su se u smeru ka gradu - dodao je N. M.

Nakon toga očevidac je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Potom su i on i Terzić prevezeni u KBC Zemun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.