DETALJI GA DELE OD POTPISA: Mesi sleteo, uskoro ozvaničenje saradnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 19:05

DETALJI GA DELE OD POTPISA: Mesi sleteo, uskoro ozvaničenje saradnje

Argentinacu ponuđen petogodišnji ugovor.

Lionel Mesi je stigao u Barselonu kako bi konačno stavio potpis na novi ugovor. Legendarni Argentinac  je ranije imao platu u visini od 585.000 evra li je sada pristao na sniženje od 50 odsto kako bi ostao u klubu u narednih pet godina.

Pola posla je Vojvodina završila u Litvaniji, gde je savladala Panevežis sa 1:0 kao gost, a večeras (20.00) u Novom Sadu ostaje joj da dovrši taj posao i plasira se u naredno kolo kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Ligu konferencija. Kvota na keca je 1,67, na iks 3,50, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – Panevežis.

Predsednik Đoan Laporta je nedavno na promociji Memfisa Depaja rekao kako je želja kluba bila oduvek da nastave saradnju sa jednim od najboljih fudbalera u istoriji.

- Ono što smo svi mi uvek želeli je da Mesi ostane u Barseloni. Da bude sa nama još dugo i igra sa talentovanim igračima poput Depaja. Veoma smo zadovoljni kako su se obe strane nosile u ovim pregovorima - istakao je Laporta za klupski sajt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.