DETALJ SA SUDIJOM SVIMA PROMAKAO: Zabunio se i KOMENTATOR kad je video ŠTA piše na tabli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 17:49

DETALJ SA SUDIJOM SVIMA PROMAKAO: Zabunio se i KOMENTATOR kad je video ŠTA piše na tabli (VIDEO)

Spetljao se...

Prvo kolo Superlige Srbije u sezoni 2020/21 okončano je juče, a donelo je dosta uzbuđenja - kako fudbalska, tako i ona zakulisna.

Večiti rivali uspeli su već da zaratuju zbog, kako obe strane tvrde - spornih penala. I Crvena zvezda i Partizan su postigli golove sa bele tačke, a oba beogradska kluba tvrde za komšije - da su ih dobili na poklon.

Večeras (20.45) se zatvara Serija A, a jedina nedoumica je hoće li iz lige ispasti Đenova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili Leće. Đenova ima „zicer“ da obezbedi opstanak je dočekuje Veronu, ali joj samo pobeda garantuje miran san jer Leće u isto vreme čeka Parmu i ima samo bod manje. Kvota na Đenovu je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đenova – Verona.

I tako su fudbalske stvari pale u drugi plan...

Na otvaranju nove sezone srpskog fudbala viđeni su i zanimljivi momenti kada su sudije u pitanju (a da nisu u prvom planu njihove navodne greške). Jedna se odigrala juče u Kruševcu gde je domaći Napredak dočekao crno-bele i izgubio rezultatom 1:3.

Na samom kraju utakmice kada je pomoćnik Danila Grujića trebalo da pokaže koliko će se još igrati u nadoknadi vremena, sudija se spetljao i prvobitno je napisao deset, a naknadno ispravio na pet minuta, što je potpuno zbunilo i komentatora meča, kao i publiku na stadionu.

Pogledajte i sami taj trenutak:

Она ситуација када надокнаду времена подесиш пре срамног корнера који је претходио још срамнијем пеналу, па је промениш јер се ситуација по питању резултата променила у корист клуба који мора да победи

🙈🙉🙊#Besramno pic.twitter.com/yCyzHJur9K

— Red Star Belgrade (@RSBForum) August 2, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.