DESETKOVANI REAL NASTAVLJA BORBU ZA TITUTLU: Bez prava na kiks protiv Granade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 10:12

DESETKOVANI REAL NASTAVLJA BORBU ZA TITUTLU: Bez prava na kiks protiv Granade!

Napeta završnica španskog prvenstva.

Danas je na programu poslednji meč vanrednog 36. kola izuzetno uzbudljive završnice španske La lige. Snage će odmeriti Real iz Madrida i jedno od najprijatnijih iznenađenja evropskog fudbala, Granada.

Ekipa Granade se trenutno nalazi na sredini tabele, na desetom mestu, i ono što je svakako najbitnije je za navijače je da će svoj tim i naredne sezone gledati u društvu najboljih, što je bio primarni cilj.

Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su prošle godine u svojoj povratničkoj sezoni u La Ligi došli do istorijskog plasmana u Ligu Evrope, gde su ostvarili značaj rezultat prošavši u nokaut fazu Lige Evrope, tačnije do četvrtfinala,  odakle ih je eliminisao Mančester junajted.

Zaista niko nije očekivao da će tim koji je do pre samo dve godine igrao u Segundi doći do plasmana u nokaut fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.

U prošlom kolu Granada je doživela drugi vezani poraz, i to pošto su poraženi na gostovanju kod Betisa, iako su prvo poluvreme rešili u svoju korist, ali su u nastavku susreta Andalužani zaigrali zaista sjajno i došli do potpuno zaslužene pobede.

Mnogo šansi je propustio Real Madrid da izbije na prvo mesto Primere, i sad mu preostaje da večeras (22.00) kao gost savlada Granadu i čeka kiks Atletika u poslednja dva kola. Kvota na dvojku je 1,43, a na kombinazziju 2&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Granada - Real Madrid.

Ukoliko "kraljevski klub" iz Madrida želi da odbrani titulu šampiona Španije mora da trijumfuje na ovom meču. Nova šansa se otvorila nakon remija koji je odigrala, za sada, drugoplasirana Barselona. Trenutno su Madriđani treći na tabeli sa osvojenih 75. bodova (i mečom manje) dok je na mestu lidera Atletiko Madrid sa osvojenih 80.

Izabranici Zinedina Zidana su još u nedelju imali trofej u svojim rukama, bila im je potrebna pobede nad Seviljom, bili su blizu, međutim taj meče je završen rezultatom 2:2 što je bilo dovoljno da Atletiko, takođe iz Madrida, ponovo zauzme lidersku poziciju.

Nakon eliminacije iz Lige šampiona u polufinalu od strane engleskog Čelsija koji je dominirao u revanš meču u Londonu, ekipa Reala mora da ide na sve ili ništa protiv Granade kako bi, koliko toliko, popravila utisak ove sezone.

Ni malo lak zadatak za izabranike Zinedina Zidana predstoji u ovoj nikad nepetijoj završnici španskog prvenstva. Put do titule vodi preko Granade.

Naravno, da bi se Madriđani dokopali prve pozicije, neophodno je da Jorgandžije kiksnu u jednom od narednih mečeva. Nema sumnje da će i Zidan pomno pratiti njihov duel protiv Osasune u narednom kolu.

Naravno, ukolko pobede Granadu.

Meč Granada - Real Madrid na programu je u četvrtak od 22.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.