DESET klubova želi Marka Grujića!? Koliko mu je porasla cena od odlaska iz Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESET klubova želi Marka Grujića!? Koliko mu je porasla cena od odlaska iz Zvezde?

Sjajnim igrama u Herti srpski reprezentativac postao meta brojnih evropskih klubova.

Odlazak iz Liverpula na pozajmicu u Hertu bio je pravi potez koji je Marko Grujić jesenas napravio.

Sjajno se snašao u klubu iz Berlina i da nije bilo one povrede u finišu prvog dela sezone, utiak bi bio još bolji. U Herti su oduševljeni njegovim igrama i na sve načine pokušavaju da ga zadrže, da li kroz još jednu pozajmicu, ili eventualni otkup ugovora od Liverpula. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ipak, nemački ''Bild'' podseća da je Grujićeva cena sada porasla na 12 miliona evra, što je za pet više u odnosu na period od pre tri godine, kada je iz Zvezde prelazio u Liverpul.

To, međutim, ne sprečava čelnike Herte da već sada počnu pregovore o kupovini Marka Grujića. Isti izvor navodi da je ''na marginama'' Kup utakmice između Herte i  Bajerna pre tri dana došlo do ''tajnog sastanka'' menadžera Herte Mihaela Preca i sportskog direktora Liverpula Majkla Edvardsa koji je pratio pomenutu utakmicu.





''Igrao je neprimetno protiv vrhunskog protivnika, da li to pomaže Herti da ga zadrži'', pita se ''Bild'' u svom tekstu.

Takođe, još jedna zanimljiva informacija kruži danas evropskim sportskim medijima, a po kojoj je za Grujića u ovom trenutku zainteresovano čak 10 klubova koji bi ga doveli na pozajmicu od početka sledeće sezone.

On bi, navodno, rado ostao u Herti, ali pod uslovom da tim iz Berlina obezbedi učešće u Evropi naredne sezone. To je u ovom trenutku prilično neizvesno...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grujić asistent u trijumfu Herte, Berlinci žele da ga otkupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2019

Hofenhajm je stigao čak tri gola zaostatka i podelio bodove sa "milionerima" (3:3). Herta na gostovanju u Menhengladbahu slavila 3:0.."Milioneri" su poveli golom Džejdona Sanča u 32. minutu, da bi na 2:0 povisio Mario Gece u 43...Borusija Dortmund je preko Rafaela Gereira u 66. minutu došla do tri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.