DERBI UZEO DANAK: Stanković u problemu u ofanzivi - Zvezdin as PROPUŠTA Hofenhajm zbog povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 14:50

DERBI UZEO DANAK: Stanković u problemu u ofanzivi - Zvezdin as PROPUŠTA Hofenhajm zbog povrede

Problemi...

Činilo se da je povreda mišića sanirana, ali je Željko Gavrić završio derbi na poluvremenu. Bol je bio jači od želje da nastavi meč u Humskoj.

Vrlo zanimljiv meč očekuje nas večeras (21.00) u Premijer ligi - Lids Marsela Bijelse čeka Vulverhempton, koji ima izuzetan tim, ali nije otvorio sezonu onako kako je želeo. Kvota na keca je 2,60, na iks 3,20, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Vulverhempton.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pre sedam dana, posle završenih obaveza u mladoj selekciji Srbije, brzonogi napadač se vratio u klub povređen.

Ipak, posle nekoliko terapija se osećao bolje, odradio dobro treninge, ali već posle prvog prodora nastao je problem i kako piše "MaxBet sport", krilni napadač neće moći da konkuriše za sastav protiv Hofenhajma.

Uslediće novi pregled i snimanje posle kojeg treba da bude poznat period oporavka, ali minimum je nekoliko dana mirovanja uz terapije i vežbe.

Ovo predstavlja novi personalni problem za trenera Dejana Stankovića pošto je jasno da zbog korona virusa u kombinaciji nisu Mirko Ivanić i Gelor Kanga.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.