DERBI SERIJE A NA SAN SIRU: Desetkovani Milan ne da TRON protiv Atalante!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 10:16

DERBI SERIJE "A" NA SAN SIRU: Desetkovani Milan ne da TRON protiv Atalante!

Tim iz Bergama u strašnoj seriji.

Derbi 19. kola Serije "A" igra se na San Siru, gde vodeći Milan dočekuje učesnika Lige šampiona Atalantu, koja je u fenomenalnoj formi.

Zakuvalo se u Italiji, a Milan uspešno odoleva napadima i čuva prvo mesto. Danas (18.00) ga očekuje težak ispit, pošto na San Siro dolazi Atalanta, a i kvote govori koliko će biti uzbudljivo: kec je 2,65, dvojka je 2,65, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Atalanta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tim iz Bergama već devet mečeva u nizu ne zna za poraz, a zabeležio je pet pobeda i četiri remija.

Sa druge strane, Rosoneri su se oporavili posle poraza u derbiju od Juventusa i trijumfima nad Kaljarijem i Torinom sačuvali prednost u odnosu na gradskog rivala Inter.

Problem domaćinu predstavlja izostanak Hakana Čalhanoglua i Tea Ernandeza, koji su bili pozitivni na koronu.

 Trener Milana Stefano Pioli muku muči oko sastavljanja tima, pošto Salemakers odrađuje isključenje na Sardiniji, Benaser i Gabija su povređeni, a Romanjoli ima parne kartone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.