DERBI KOLA SE IGRA U ANDALUZIJI: Sevilja dočekuje Real, hoćemo li konačno videti Luku Jovića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 08:20

DERBI KOLA SE IGRA U ANDALUZIJI: Sevilja dočekuje Real, hoćemo li konačno videti Luku Jovića?

Očekuje nas interesantna utakmica na Ramon Sančez Pishuanu.

Real je u velikom padu forme. "Kraljevići" već tri kola u Primeri ne znaju za pobedu, a da nevolja bude veća Šahtjor je "los blankose" savladao u Ligi šampiona i tako doveo plasman u nokaut fazu pulena Zinedina Zidana u pitanje. Da stvar bude još gora, naredni protivnik je Sevilja (16.15). Andalužani dočekuju aktuelnog šampiona Španije u odličnom raspoloženju nakon tri vezane pobede u prvenstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Real grca, tri kola u Primeri ne zna pobedu, ponovo je izgubio u Ligi šampiona, i zato bi današnje (16.15) gostovanje Sevilji moglo da bude poslednji meč Zinedina Zidana na klupi Kraljeva. Kvota na keca i dvojku u Sevilji je ista - 2,70, dok je iks 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Real Madrid.

Izabranici Hulena Lopetegija su uprkos porazu od Čelsija u Ligi šampiona obezbedili proleće u Evropi, nekoliko standardnih igrača je taj meč presedelo na klupi upravo zbog utakmice 12. kola Primere sa Realom.

Sa druge strane, u Valdebebasu nije baš sjajno, igra Madriđana se u poslednje vreme raspala kao kula od karata.

Ideje u igri nema, kreativci su posebno zakazali, a samim tim i Karim Benzema.

Da li će se Zidan konačno odlučiti da Luki Joviću konačno ukaže šansu od prvog minuta, Srbin je pokazao u dresu "orlova" da poseduje kvalitet i golgeterski instinkt, ostaje da saznamo u subotu od 16.15.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.