DERBI ITALIJE: Inter dočekuje Juventus u utakmici koja će dati odgovore na mnoga pitanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 08:49

DERBI ITALIJE: Inter dočekuje Juventus u utakmici koja će dati odgovore na mnoga pitanja

Borba za Skudeto sve uzbudljivija.

Najveća utakmica na "čizmi, poznatija kao "Derbi Italije" daće odgovore na mnogo pitanja. Večeras na Đuzepe Meaci od 20.45 Inter dočekuje Juventus u meču 18. kola Serije A.

Derbi Italije i velikih istina večeras od 20.45 na Đuzepe Meaci – Inter čeka Juventus, a poraženi tim biće u velikom problemu. Ovo je svakako jedan od presudnih mečeva u borbi za titulu – kvota na Inter je 2,60, na Juventus 2,70, na iks 3,30, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

Biće ovo susret u kojem će se samo pobeda računati. Inter svim silama želi nova tri boda. "Neroazuri" se potajno nadaju Skudetu, ali zadatak neće biti ni malo lak.

Juventus je najopasniji kada ga svi otpišu, to se dešavalo nekoliko puta u prethodnim sedmicama, a "stara dama" se uvek dizala kao "feniks iz pepela". Ukoliko izabranici Andree Pirla trijumfuju protiv najvećeg rivala potera za odličnim Milanom biće nikad uzbudljivija.

Da li će se Inter približiti gradskom rivalu ili će se Juventus u potpunosti priključiti vrhu tabele saznaćemo oko 23.00 kada se utakmica na Đuzepe Meaci bude završila. Jedno je sigurno remi "neroazura" i "bjankonera" najviše će odgovarati Milanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.