DERBI BEZ NAVIJAČA GUBI ČAR: Evo KOLIKO će simpatizera VEČITIH biti u Humskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 09:18

DERBI BEZ NAVIJAČA GUBI ČAR: Evo KOLIKO će simpatizera VEČITIH biti u Humskoj!

Borba za veliko finale.

Prodaja karata za "večiti" derbi ide prilično slabo. Zaključno sa utorkom, za polufinalni duel Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde kupljeno je samo 11500 ulaznica.

Ljubitelji fudbala mogu i danas do dragocenog parčeta hartije. Za južnu i severnu tribinu potrebno je izdvojiti 700, bokove istoka i zapada 1000 i centralne delove pomenutih tribina 1500 dinara.

Podsetimo, utakmica je na programu večeras od 20 časova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučaju nerešenog ishoda u regularnih 90 minuta odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.