DENVER NEMOĆAN BEZ JOKIĆA: Bobiju dovoljno 76 sekundi da zapali Teksas (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 08:58

DENVER NEMOĆAN BEZ JOKIĆA: Bobiju dovoljno 76 sekundi da zapali Teksas (VIDEO)

Težak poraz Nagetsa.

Denver Nagetsi doživeli su i drugi poraz u predsezoni. Tim iz Kolorada igrao je u Čikagu bez lakše povređenog Nikole Jokića i doživeo ubedljiv poraz - 131:113.

U odsustvu svog najboljeg igrača, Denver je ponižen od Bulsa, jer je trener Majk Meloun odlučio da Srbina sačuva za start sezone, zbog blage povrede koju je zaradio na Evrobasketu.

Čikago je u drugoj četvrtini ubacio Nagetsima neverovatnih 45 poena, Bulsi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su konstantno vodili i nijednog trenutka nisu dozvolili Denveru da im se približi, pa su meč završili sa 131. postignutim poenom.

Najefikasniji kod Čikaga bio je De Rozan sa 22 poena, Grin i Vajt su dodali po 15, dok je Nikola Vučević postigao14 poena. Kod Nagetsa je najbolji bio Niland sa 24 poena, dok je Majkl Porter ubacio 20.

Srpski centar Boban Marjanović zaludeo je navijače Hjustona, koji su posle meča sa San Antonijom napravili histeriju i u duelu sa Torontom, u kome su Rakete trijumfovale rezultatom 116:100. Iako je na parketu protiv Reptorsa proveo samo 76 sekundi, Marjanović je za to vreme uspeo da učini da navijači Hjustona "polude" za njim".

Kada je Bobi kročio na parket, cela hala se digla na noge i aplaudirala Srbinu. Svaki njegov prijem sa loptom je pozdravljen aplauzom, da bi čitava "histerija" nastala kada je stao na liniju za slobodna bacanja. Marjanović je stao da izvede "penale", a onda je kompletna dvorana počela da mu skandira "MVP, MVP" i ujedno da mu aplaudira, uprkos njegovom promašaju.

Za samo minut i 16 sekundi provedenih u igri, Marjanović je upisao tri poena, ali je uradio ogroman posao, pošto je bez sumnje ušao u srca navijača Hjustona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.