DEMANTI: Najveći neće izneveriti navijače!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 18:01

DEMANTI: Najveći neće izneveriti navijače!

Neće promeniti sredinu.

Italijanski "Tutosport" prenosi da je fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo uprkos brojnim spekulacijama odlučio da ostane u Torinu.

U poslednje vreme mediji na Čizmi su Ronalda često povezivali sa PSŽ-om. Rukovodstvo francuskog kluba u Portugalcu vidi lidera sa kojim će se konačno popet na krov Evrope.

Kristijano ima ugovor sa Starom damom još dve godine i želi da ga ispoštuje do kraja.

Mančester Junajted je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Ronaldo je ove sezone postigao 28 golova na isto toliko utakmica u Seriji "A" i za sada se nalazi na drugom mestu strelaca italijanskog šampionata.

Najefikasniji golgeter Kalča je fudbaler Lacija Ćiro Imobile koji 29 puta zatresao mrežu rivala.

Pogledajte kako izgleda Eleni Petrulaki, supruga Ilije Ivića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.