DELUJE JAKO ČUDNO: Igrao za Srbiju, a sada se pojavio u dresu druge reprezentacije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 21:32

DELUJE JAKO ČUDNO: Igrao za Srbiju, a sada se pojavio u dresu druge reprezentacije (FOTO)

Njegova druga kuća.

Fudbaleri Rusije su u drugom meču Evropskog prvenstva savladali Finsku (1:0), a na tribinama u Sankt Peterburgu bio je i bivši kapiiten Srbije Branislav Ivanović.

Iskusni defanzivac je nekoliko sezona igrao za Zenit, a sada se ponovo nalazi na mestu uspeha. Naime, nekadašnja zvezda Čelsija uslikana je u dresu reprezentacije Rusije na Gasprom areni.

A post shared by Zenit Football Club (@zenit_spb)

Podsetimo, Branislav Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošle sezone igrao za Vest Bromvič Albion, sa kojim mu ističe ugovor 30. juna. Već sada se zna da on neće biti produžen, a možda je dolazak u Sankt Peterburg nagovestio i da bi on mogao ponovo da se vrati u Rusiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.