DELIJE TRK NA BLAGAJNE: Tribine ZAKLJUČANE, Zvezda pušta u prodaju sezonske ulaznice

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 12:36

DELIJE TRK NA BLAGAJNE: Tribine ZAKLJUČANE, Zvezda pušta u prodaju sezonske ulaznice

Popularne cene.

Nema navijača na stadionima u Srbiji, ali svi se nadaju da će u  skorije vreme sve biti kao i ranije i da će publika ispuniti tribine.

U Crvenoj zvezdi žele da se spreme za dan kad će moći da ugoste navijače, pa su tako objavili pod kojim uslovima Delije sebi mogu da priušte sezonske ulaznice.

Večeras u 20.45 na Vembliju igra se finale plej-ofa za promociju u Premijer ligu. Brentford ili Fulam? Pobednik će sledeće sezone biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bogatiji za 200 miliona funti. Kvota na Brentford je 2,30, na Fulam 3,00, dok je nerešeno 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Fulam.

U prodaji će se naći od 5. avgusta, po sledećim cenama:

Sever - 4.000 dinara (2.000 za obnovu karte)

Istok - 7.000 dinara (3.000 obnova)

Zapad - 8.000 dinara (4.000 obnova)

VIP Zapad - 12.000 dinara (6.000 obnova)

VIP Galerija - 60.000 dinara (40.000 obnova)

Sa Marakane poručuju da sezonske ulaznice važe za sve utakmice Superlige, plej-of rundu kvalifikacija za UEFA takmičenja, kao i mečeve kvalifikacija za UEFA takmičenja, ukoliko bude moguće prisustvo publike usled promene formata takmičenja zbog čega će se igrati samo jedan susret.

Prodaja sezonskih karata odvijaće se u prostorijama Servisa za članstvo, radnim danima od 10 do 19 časova, subotom od 11 do 16.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.