DELIJE, SEĆATE LI SE BRUNA MEZENGE? Nećete VEROVATI gde nastavlja KARIJERU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE, SEĆATE LI SE BRUNA MEZENGE? Nećete VEROVATI gde nastavlja KARIJERU!

Na Marakani je igrao pre osam godina.

Samo šest meseci proveo je Bruno Mezenga u Crvenoj zvezdi. Brazilac se 2011. godine obreo na Marakani, kao veliko pojačanje iz poljske Legije, međutim, sa samo 11 mečeva u crveno-belom dresu rođeni Nigerijac je ubrzo napustio Ljutice Bogdana.

Brazilac je letos potpisao ugovor sa tajlandskim Buriram Junajtedom, predstavljen je, da bi posle samo nekoliko dana raskinuta saradnja obzirom da je došlo do nesporazuma oko ličnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uslova Mezenge. Vratio se Bruno u domovinu i potpisao za drugoligaša Vila Novu.

U dresu kluba iz Gojanije Mezenga je odigrao nepunih šest meseci, na 18 utakmica pet puta bio strelac, ali to nije pomoglo ovoj ekipi da se spasi ispadanja u niži rang.

Usledio je potpis za tajlandskog prvoligaša Pračuap, koji je prethodno takmičenje završio na devetom mestu tabele elitnog ranga. Nova sezona na Tajlandu počinje u februaru i Mezengi će se ostvariti želja da zaigra ponovo u Aziji.

Podsetimo, Bruno Mezenga (31) je prošao omladinsku školu Flamenga, ali je iskustvo sticao u Fortalezi i Makaeu, da bi potom morao na pozajmice u Evropu. Najpre u turski Ordu, pa u Legiju, odakle je stigao u Crvenu zvezdu, a zatim se vratio u Ordu.

U Turskoj se solidno snašao, pa je tri i po sezone bosio dres Ahisara i sve sezone Eskišehira. Početkom ove godine se vratio na pola godine u brazilski Sao Kaetano, ali mu je letos propao transfer na Tajland. Iz drugog puta, ipak, uspeo je da završi angažman u Aziji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka fudbalera Ašrafa Hakimija.

#aboutlastnight 🔥 @sansebastianfes @audispain 🔥 ¡Feliz fin de semana a todos! #pradaornada

Објава коју дели Hiba Abouk (@hiba_abouk_) дана 28. Сеп 2018. у 6:08 PDT

"Que no se acabe nunca la madeja del te quiero me quieres, siempre ardida con decrépito sol y luna vieja". L❤️RCA . Gracias siempre @diormakeup por cuidarme en cada ocasión 💄💋

Објава коју дели Hiba Abouk (@hiba_abouk_) дана 16. Окт 2018. у 6:49 PDT

MONDAY: Gina Lollobrigida’s earrings Elizabeth Taylor’s ring Monica Vitti’s necklace ❤️💎❤️ Thank you @bulgariofficial @voguespain #mood #bvlgari #voguespain #novemberissue

Објава коју дели Hiba Abouk (@hiba_abouk_) дана 5. Нов 2018. у 4:11 PST

#aboutlastnight #voguejoyas ENHORABUENA a @bulgariofficial por su premio 💘 Y gracias a todo mi equipo por cuidarme para la ocasión @mariagarciamua @josejuan35 @tachabeauty 💄 @diormakeup 👗 @oscardelarenta 👠 @manoloblahnikhq 💎 @bulgariofficial

Објава коју дели Hiba Abouk (@hiba_abouk_) дана 30. Нов 2018. у 6:33 PST

Sunday at Gianni’s swimming-pool 💘 #miami #mood #versace #thevillacasacasuarina

Објава коју дели Hiba Abouk (@hiba_abouk_) дана 9. Дец 2018. у 3:27 PST

Miami me lo confirmó 🌈❤️ Gracias @desigual 💦 #nofilter

Објава коју дели Hiba Abouk (@hiba_abouk_) дана 8. Дец 2018. у 8:47 PST

#aboutlastnight At the dinner for @associationaem 🙏🏾 Congratulations for your amazing work! ❤️ Thank you @balmain and @olivier_rousteing for having me 💘 #rwanda #solidarity

Објава коју дели Hiba Abouk (@hiba_abouk_) дана 12. Дец 2018. у 12:01 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.