DELIJE POZIVAJU ZVEZDAŠE: Ako našoj braći u Crnoj Gori nije hladno da brane ono čega smo i mi deo ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE POZIVAJU ZVEZDAŠE: Ako našoj braći u Crnoj Gori nije hladno da brane ono čega smo i mi deo ...

Meč sa Bavarcima je na programu u četvrtak.

Košarkaši Crvene zvezde nisu odigrali utakmicu protiv Budućnosti, a u četvrtak čeka ih novi izazov protiv Bajerna iz Minhena u "Štark Areni".

Pred meč saopštenjem su se oglasili navijači crveno-belih.

- U četvrtak naš košarkaški klub igra bitnu utakmicu protiv Bajerna u Areni! Ovo je prilika da podržimo naše igače, ali ujedno i poziv grupe da se sve Delije, svi zvezdaši, svi oni koji nisu planirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dođu na ovu utakmicu...pojave, i da pokažemo našoj braći u Crnoj Gori koji vode velike bitke za očuvanje naše vere i identiteta...da nisu sami! Nakon utakmice okupićemo se svi kod lopte na severnoj strani arene, odakle ćemo krenuti u šetnju do crnogorske ambasade u Knez Mihailovoj! Ako našoj braći u Crnoj Gori nije hladno i mrsko da u snegu do kolena na nekim mestima brane ono čega smo i mi deo, onda ni nama ne bi smelo da bude teško da se u nikad većem broju prošetamo do grada i za početak, na ovaj način stavimo do znanja našoj braći da nisu sami, da smo tu da mogu da računaju na nas! Zato već sada odlažite sve za taj dan, ova poruka može da uspe samo u koliko veliki broj ljudi se odazove ovoj šetnji - navodi se u šaopštenju navijača Crvene zvezde.

Utakmica Crvena zvezda – Bajern u okviru 17. kola Evrolige igra se 2. januara u 19 časova u Areni. Crveno-beli su trenutno na 11. mestu sa učinkom od sedam pobeda i devet poraza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danica, supruga fudbalera Milana Gajića

🌸 @dd_fashion_online

Објава коју дели Danica Gajić (@gajic_danica) дана 19. Дец 2019. у 3:47 PST

Honeymoon ! ❤🎆🌛

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jun 3, 2018 at 10:09am PDT

#greece #crete #summer 🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jul 13, 2017 at 10:22am PDT

🏖

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Jan 12, 2017 at 12:09pm PST

🏊❄💑

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Dec 26, 2016 at 9:02am PST

👄

A post shared by Danica Gajić (@gajic_danica) on Nov 18, 2016 at 11:12am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.