DELIJE POBESNELE ZBOG TV SERIJE: Ristovski im odmah poručio Niste u pravu, ne razumete šalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 11:10

DELIJE POBESNELE ZBOG TV SERIJE: Ristovski im odmah poručio "Niste u pravu, ne razumete šalu"

Mnogo prašine zbog jedne epizode.

Veliku prašinu u Ljutice Bogdana podigla je televizijska serija "Drim Tim", koja se donedavno emitovana na kanalima RTS-a. Humoristička emisija koja je išla svakog radnog dana izazvala oštar protest sa stadiona "Rajko Mitić". Kako prenosi Telegraf, kao razlog navodi se kontroverzna 14. epizoda u kojoj je Crvena zvezda savldala svoju filijalu (Grafičar) rezultatom 7:0, čime je osvojila titulu nacionalnog šampiona Srbije.

Pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kadrovi su čak i snimani na našem najvećem stadionu, ali se oni nimalo nisu dopali čelnim ljudima našeg aktuelnog prvaka, koji su reagovali protestnim pismom u kome se žestoko kritikuje ovakvo predstavljanje aktuelnog šampiona Srbije.

Nedugo zatim se oglasio i proslavljeni glumac, producent i reditelj Lazar Ristovski, koji je takođe i glavni glumac u seriji. Njegovo pismo, koje je došlo u posed portala Telegraf.rs, prenosimo vam u celosti i bez izmena:

- Poštovani, da mi je neko nekada rekao da ću morati jednom velikom klubu kakav je vaš da objašnjavam šta je komedija na filmu, ne bih verovao. Ipak, sa punim poštovanjem tako velikog kluba, giganta u srpskim okvirima i šire, dužan sam u ime umetnosti i umetničke slobode, kažem da niste u pravu i da niste shvatili poruke naše serije i naših likova, koji su imali za cilj da nasmeju publiku u ovim sumornim vremenima, da sumornu svakidašnjicu u kojoj je narod u karantinu više od godinu dana, učinimo makar malo lakšom, pa bilo to na uštrb i nekih pojedniaca i institucija kakva je velika Zvezda.

Zvezdi neće sigurno pasti kruna sa glave, što smo se malo nasmejali i na njen račun, kao i na račun Partizana, a najviše na svoj račun, praveći od sebe i komične budale, kako bi izlečili dušu gledalaca, koji su, što se može videti po tome što je serija izazvala buru oduševljenja, očigledno prihvatili sve onako kako i treba; sa humorom, koji je Srbiju i srpski narod i u najtežim vremenima lečio i gurao da istraje kada je najteže.

Iskreno nam je žao što ste tako oštro reagovali na našu seriju ovim protesnim pismom.

Osećamo potrebu da vam se iskreno u ime Zillion filma, kao i u ime svih autora, glumaca i filmskih radnika, koji su učestvovali u pravljenju ove serije, iskreno izvinimo, verujući da niste izgubili smisao za humor, i da ćete nam oprostiti, ako smo pogrešili - stoji u pismo slavnog glumca i jednog od autora pomenute serije Lazara Ristovskog.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.