DELIJE MU TO NEĆE ZABORAVITI: Boaći na OVAJ način pokazao koliko VOLI Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 14:48

DELIJE MU TO NEĆE ZABORAVITI: Boaći na OVAJ način pokazao koliko VOLI Zvezdu!

Napadač napustio crveno-bele.

Početkom januara završila se saradnja između Crvene zvezde i Ričmonda Boaćija, pošto je bivšem reprezentativcu Gane istekao ugovor sa srpskim šampionom.

Inter se nada da Milan neće pobediti Atalantu, i da će on to iskoristiti jer u 18.00 gostuje Udinezeu, koji se nalazi u očajnoj formi. Dvojka na Inter nosi kvotu 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Inter.

Iskusni napadač se danas i zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rastao od kluba sa Marakane, oprostivši Crvenoj zvezdi veći deo dugovanja, potvrđeno je "Tanjugu" iz Ljutice Bogdana.

- Boaći se rastao sa klubom uz oprost većeg dela duga, uvažavajući trenutnu situaciju. Drago nam je što igrači Zvezde imaju visoku svest prema trenutnoj situaciji i velikim gubicima kojima su izloženi svi fudbalski klubovi - rečeno je iz Zvezde u pisanoj izjavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.