DELIJE ĆE  STREPETI TOKOM ZIME: Milojević je ovo rekao o novom ugovoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE ĆE STREPETI TOKOM ZIME: Milojević je ovo rekao o novom ugovoru

Ponuda kluba je na stolu.

Za relativno kratko vreme Vladan Milojević uspeo je u potpunosti da ''kupi'' navijače Crvene zvezde. Kako i ne bi kada je trener crveno-belih uspeo da dovede ekipu do nokaut faze nekog evropskog takmičenja posle 25 godina i sve to uz veoma dobru igru i odlično sklopljen tim. Milojević sa Zvezdom ima ugovor na godinu dana, a rukovodstvo kluba je već najavilo da ponuda za produženje stoji i da je na Milojeviću samo da je potpiše. Iako se svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tome nadaju, očigledno će morati još da sačekaju.

DELIJE, POŽURITE NA BLAGAJNE: Zvezda ODREDILA cene ulaznica za CSKA!

PRAVILA UEFA SU JASNA: Zvezda i Partizan mogu da se pojačaju igračima iz Lige šampiona

 - Što se tiče trenerskog posla, nikad se ne zna unapred. Ne znači vam da imate ugovor, a i da ga nemate. Dešavaju se stvari koje ne možete da planirate - rekao je Milojević.

Jedino što moće da izazove zebnju kod navijača Zvezde je činjenica da je Milojević kiparsku Omoniju i grčki Panionios napuštao posle godinu dana, a letos je čak rekao da nije ni planirao dolazak u Crvenu zvezdu već odmor.

 - U Panioniosu sam još pre plej-ofa rekao da neću produžiti ugovor i da želim da idem, ali sam na molbu ostao da ih vodim i u plej-ofu. Stvarno su moji planovi bili vezani za odmor, jer sam dve godine bio odvojen od kuće i želeo sam da se vratim i napunim baterije, ali eto... Punim ih radom. Lepo je kad sam kod kuće - zaključio je Milojević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.