DEGENEK: Drago mi je, pokazali smo kakav smo karakter

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEGENEK: Drago mi je, pokazali smo kakav smo karakter

Štoper Zvezde zadovoljan.

Miloš Degenek je postigao prvi gol za Crvenu zvezdu u pobedi nad Voždovcem od 3:1 u zaostaloj utakmici trećeg kola Superlige. Štoper crveno-belih tako je trasirao put ka trijumfu crveno-belima, koji su se podigli posle poraza od Partizana u večitom derbiju.

- Pokazali smo da imamo jak karakter. Uspeli smo da dođemo do prvog mesta, iako imamo meč manje, što je veoma bitno, jer na kraju se ne gleda ko je koju utakmicu izgubio, već ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osvojio titulu. Mnogo mi je drago što smo prikazali ovakvu igru, postizali  smo golove u pravom momentu, a navijači su ponovo bili na nivou i čitavu utakmicu su nam davali motivaciju, jer mi smo ipak porodica. Nastavićemo da dokazujemo iz utakmice u utakmicu koliko smo gladni uspeha i titule, a to može da se vidi iz našeg pristupa na ovom meču – objasnio je Degenek za klupski sajt.

Crvenu zvezdu u subotu očekuje utakmica sa Mačvom, a narednog utorka na “Marakanu” stiže Olimpijakos u Ligi šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.