DEFINITIVNO JE SVE PUKLO: Mesi u januaru NAPUŠTA Barsu, zna se i novi klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 18:46

DEFINITIVNO JE SVE PUKLO: Mesi u januaru NAPUŠTA Barsu, zna se i novi klub (FOTO)

Rastanak je bio očekivan.

Nije nikakva tajna da Lionel Mesi nije u najboljim odnosima sa upravom Barselone. Njihovi poljuljani odnosi odražavaju se na igre sjajnog Argentinca, ali i na rezultate katalonskog giganta.

Mnogi navijači katalonskog kluba zameraju mu da previše nonšalantno ulazi u utakmice, da se šeta po terenu i da tako u neku ruku bojkotuje čelne ljude Barse jer mu nisu dopustili da na leto napusti Kamp Nou.

#ManCity quer que Leo Messi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se aposente do City e lhe ofereça um contrato de 10 anos.

[@elchiringuitotv] pic.twitter.com/ayjeNj6psP

— Portal Cityzens (@_CityzensBR) November 24, 2020

Španski „El Chiringuito“ prenosi da će Mesi gotovo sigurno napustiti Barsu u januaru, a da za njegov potpis u redu stoje tri kluba.

Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela na korak od osmine finala. Kvota na keca je 1,30, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Bašakšehir.

Prvi je Mančester siti. Gvardiola je dobio novu ugovor i smatra se da je upravo to jedan od razloga zbog kojih će mesi na „Ostrvo“. Drugi je PSŽ gde bi Mesi opet igrao sa Nejmarom, a treći Inter. Vlasnici „neroazura“ kompanija „Suning“ ima plan kako da dovedu jednog od najboljih igrača u istoriji u grad mode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.