DEFINITIVNO JE SVE PUKLO: Ljajić odlazi iz Bešiktaša, zna se i ime novog kluba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 11:51

DEFINITIVNO JE SVE PUKLO: Ljajić odlazi iz Bešiktaša, zna se i ime novog kluba (FOTO)

Razlaz.

U Bešiktašu su definitivno izgubili strpljenje sa Ademom Ljajićem. Reprezentativac Srbije sigurno više neće dobiti priliku da igra i pitanje je samo momenta kada će napustiti redove crno-belih.

Brojni turski mediji tvrde da je Sivas klub koji može da reši Bešiktaš muke tako što će tokom sledećih šest meseci pozajmiti Ljajić.

Besiktas Adem Ljajic’i sezon sonuna kadar bir takima kiralamak istiyor.

Oyuncuyu Sivasspor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istiyor. pic.twitter.com/nwc6PUEsTl

— Emer Ajans (@EmerAjans) January 18, 2021

Ipak, najveći problem je plata koju Pazarac ima, a ona je na godišnjem nivou 3.2 miliona evra. Sivas ne želi da ide preko polovine te sume.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

Vezista ove sezone gotovo da uopšte ne igra. Upisao je tek 131 minut u šampionatu, uz još 72 u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Od novembra prošle godine nije bio akter nijednom meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.