DEDA MU JE ČUVENI REPREZENTATIVAC! DAO 16 GOLOVA NA UTAKMICI: Tajna broja 49 na dresu Zvezdinog vunderkinda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 10:29

DEDA MU JE ČUVENI REPREZENTATIVAC! DAO 16 GOLOVA NA UTAKMICI: Tajna broja 49 na dresu Zvezdinog vunderkinda

Prvenac u dresu crveno-belih dao sa 17 godina.

Zvezdaška publika je bila oduševljena u subotu uveče kada je supertalentovani Andrija Radulović debi u seniorskom crveno-belom dresu obeležio pogotkom u 85. minutu. Istina, sa bele tačke, ali je i on bio poruka svetu da iz radionice podno južne tribine stiže novi vunderkind za kojim će se okretati evropski klubovi.

Ono što je mnogima bilo upadljivo na debiju 17-godišnjeg Kotoranina je broj 49 koji nosi na leđima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iako je tradicionalno mladim igračima (ne samo u Srbiji već i u svetu) predodređeno da "fasuju" dvocifrene brojeve sličnog karaktera, broj koji Andrija nosi ipak ima posebno značenje.

To je, piše Sportski žurnal, godina rođenja njegovog dede Milivoja Radulovića (71) od koga je Andrija nasledio sportski pedigre. Naime, deda fudbalera Crvene zvezde je bio vaterpolista, igrao je za Primorac i bio reprezentativac Jugoslavije, a u kapici kotorskog kluba postao je i rekorder - dao je 16 golova na jednoj utakmici u tadašnjoj Prvoj ligi.

Očigledno je Andrija nasledio od dede šampionski gen i nema sumnje da će biti zanimljivo pratiti njegov dalji razvoj u mesecima koji slede.

- Srećan sam što sam uopšte i trenirao sa prvim timom. Dobio sam šansu da debitujem i mislim da sam ovu priliku iskoristio na pravi način. Nisam mogao lepši debi da zamislim, prva utakmica i odmah gol na Marakani - izjavio je Radulović posle debija za klupski sajt.

Andrijin stric Nedeljko je pomorski kapetan koji je napravio dres za sebe - on je na beloj majici ispisao "49 Andrija" i datum 6.6.2020.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.