DEBAKL SRBA U DUBLU: Posle FILIPA, još dva poraza u prvom kolu Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 20:46

DEBAKL SRBA U DUBLU: Posle FILIPA, još dva poraza u prvom kolu Rolan Garosa

Loše.

Srbi ne blistaju u dublu na Rolan Garosu. Prvo je izgiboio Krajinović (čitajte o tome OVDE), a sada su poraženi i Matej Sabanov i Nikola Ćaćić.

Nikola Ćaćić ispao je u tandemu sa Tomislavom Brkićem (BiH) od para Hugo Nis (Monako)/ Jan Zijelenski (Poljska).

Nis i Zijelenski su dobili prvi set 6:4. Ali su Ćaćić i Brkić uzvratili u drugom, koji su dobili posle taj brejka, u kom su slavili 7:3.

Trećt je bio istinski dramatičan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ponovo je rešen u taj-brejku. Na kraju su slavili Nis i Zijelinski 10:8 i prošli u narednu rundu.

Matej Sabanov je igrao u paru sa Romanov Jebavijem iz Češka. Od njih su bili bolji Amrikanac Maksim Kresi i Felicijano Lopez (Španija).

Dobili su prvi set Srbin i Čeh sa 6:4, ali su izgubili u naredna dva 6:3, 6:4.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.