DAO GOL ZVEZDI U 90. MINUTU: Ljubimac gorbara karijeru nastavlja u Albaniji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 13:19

DAO GOL ZVEZDI U 90. MINUTU: Ljubimac gorbara karijeru nastavlja u Albaniji (VIDEO)

Igraće za Bilis.

Iskusni fudbaler Radničkog iz Ništa Nemanja Kojić karijeru će nastaviti u Albaniji. Nekadašnji napadač Partizana za koji je postigao pobedonosni gol u 90. minutu 146. Večitog derbija potpisao je ugovor sa tamošnjim superligašem Bilisom.

U zimskom prelaznom roku ekipe sa Čaira, Kojić je bio prekobrojan, te se odlučio da pojača Bilis, koji cilja opstanak u prvoj ligi Albanije.

Kojić je početak karijere načinio u Radu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim je prešao u Partizan, a onda su se ređali Tokio, Istanbul BB, Ordabasi, Napredak, Gacijantep BB…

Lester je samo dva boda iza lidera Junajteda, i njegovi navijači već sanjaju o scenariju iz 2016, kada su uzeli titulu. Večeras (21.15) im u goste dolazi Čelsi, i to je prava prilika za domaćine da pokažu da su ozbiljan konkurent za prvo mesto. Kvota na keca je 2,75, iks je 3,25, a dvojka 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Čelsi.

Niški Radnički je tokom zimskog prelaznog roka ostao bez petorice igrača, dok je isto toliko i novajlija na Čairu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.